Ádám és Éva

Ádám és Éva

Ádám egész nap bratyizik a kígyóval, lófaszt se csinál, minden őrá marad, oszt még a fügefa sincs jó helyen.

Sanyii.hu
Sanyii.hu
Humor

Az úgy lehetett, hogy Ádám ült egy fatönkön. Lógatta a lábát, péniszét fedte egy levél, fogadásokat kötött a kígyóval, hogy melyik béka ugrik messzebbre és élvezte az örök boldogságot. Éva állt a paradicsomban, úgy érezte nincs mit felvennie, ezért minden másnap elsétált a kedvenc fügefájához, ott hosszasan elidőzött és visszatért egy új szettel.

Éva sem volt boldogtalan, de valami azért mégis csak zavarta.
Ádám egész nap bratyizik a kígyóval, lófaszt se csinál, minden őrá marad, oszt még a fügefa sincs jó helyen. Persze Ádámnak, ennek a balfasznak fel se tűnik a sok erőfeszítés, amit ő azért tesz, hogy ne nézzen ki egészen úgy, mint a gyapjas mamut, hogy selymes legyen a bőre, és hogy minden nap friss strucctojás legyen reggelire.

Ez az állapot mégiscsak méltatlan. A Paradicsomot át kell rendezni, a fügefa kerüljön közelebb a patakhoz, az ágy legyen harminc fokkal elfordítva, a tönk szar, az helyett kell egy másik és a fügefaleveleknek is kell egy szekrény, a konyha dzsuva, oda többé a kígyó be nem mehet. És ha Ádámnak olyan fontosak a haverjai, költözzön el a kígyó az anyjától, oszt héderezzenek ott.

Ádám megkapja az ukázt, faforgácsból csináljon asztalt, faháncsból ágyat, de a szekrény az belül legyen levendulakék, kívül barna és olyan kis zsanérok tartsák össze, aminek Éva nem tudja a nevét, de biztosan tudja, hogy létezik. Az Isten látá a nagy felfordulást, látá, hogy ez így nem jó, ezért megkérte a kígyót, adjon már egy falatot annak az asszonynak abból az almából...

Bár az írás nem emlékezik meg ezekről az eseményekről, de biztos vagyok benne, hogy ezekre a hagyományokra építve érte el a sikereit az IKEA, és innen eredeztetem, hogy még nem találkoztam olyan nővel, aki egy lakásba belépve ne tudta volna azt úgy átrendezni, hogy semmi ne maradjon a helyén.

Örök Évák vagyunk és Örök Ádámok, a dolgok nem változnak, de ha a világ rendben lenne, a házasság előtti procedúra abból állna, hogy Ádámnak ki kell elégítenie Évát, majd össze kell szerelnie kurva anyád használata nélkül egy IKEA stuva ifjúsági bútort...
Azt hiszem, ezzel sok rossz házasság elkerülhető volna...

...

Ha tetszett a tartalom, javaslom, hogy nézz körül a főoldalon. A statisztikákból úgy tűnik, hogy a hírdetések logikája miatt csak a bejegyzések egy része jut el egy-egy olvasóhoz, így bizonyosan találsz még olvasatlan tartalmakat! Jó szórakozást kívánok!

Ja, igen! Ne felejtkezz el feliratkozni a hírlevélre az különleges tartalmakért! (jobb fent, zöld gomb)

Sanyii

fotó: OpenClipart-Vectors képe a Pixabay -en. Előző Következő