Egy sztrip naplója

Egy sztrip naplója

#Camilastales - Vendég
#Camilastales - Vendég
Vendég

Este 8. Elkezdődött. Mint minden kezdéskor, a pultos most is elsorolja a 100 szabályt és hozzátesz plusz egyet. Mátol kezdve csak a télikertben lehet cigizni...hmm..csak úgy mondom hogy oda beesik a hó, mi meg tangában vagyunk. 
Igazából a klubban sincs olyan nagy meleg így már megszoktuk hogy a bimbikkel üveget lehet karcolni 9 órán keresztül minden nap. De aki ribancnak áll ne csodálkozzon ha megdugják. Az álló bimbi jó, szereti a vendég. Hogy mi mit szeretünk nem nagyon érdekel senkit.
Nem szólok semmit...nem akarom felbaszni az agyam ilyen korán, tegnap már így is megígértem pultosnak hogy szájbarúgom a platformmal ha nem beszél velem szépen. Még jó hogy a főnököm imád… Mert amúgy egy ilyen beszólásból akár baj is lehetne, nem részletezném milyen jellegű.
Azért nehéz úgy munkára hangolódni, hogy a seggem ráfagy a bárszékre, a pincér bunkó, a lézerfény átlyukasztja a retinám, könnyű kereset… Ahha a sok "rózsaszín pinabarbi" (Kiss Ádám) meg fejhangon sivalkodik mert kijött az új guccsi...vagy mi. Az ám a nehéz élet…Szerintem erre most Én iszok egyet, aztán kiülök a hóba és jedis elmetrükkel elkezdem szuggerálni az univerzumot...hátha.


Hátha holnap jobb lesz…
A mellbimbóm nem rádióállomás tekerőgomb! Sziszegtem az izzadó húsgombócnak majd a fejét kecsesen belevertem a mögötte levő tükör kiálló díszítésébe. 
De igazán nem ezen sértődik meg hanem amit utána mondok.
A táncnak vége mert nem tudsz viselkedni, ne gyere többet! ...erre elkezd bőgni...csodás..még egy lelkisérült, komplexusos barom...
Na de nincs időm tutujgatni a takonymaffiát mert egy új pénztárca sétál be. Leülök mellé, már éppen mondanám a nevem de már kezdi.
Szerencsére fejből vágom az összes béna kifogást lássuk ma melyik lesz a nyerő....
a: talán később (később nem érek rá) 
b: a barátaimmal vagyok (és?)
c, nincs pénzem ( akkor minek vagy itt? Ez egy sztripklub nem ingyen show vagy a máltai szeretetszolgálat) 
d: csak egy Italra jöttünk (akkor menj be a sarki kocsmába, 2mre van) 
e, barátnőm/feleségem van. Néha kombinálnak párat de hallottam már újakat is. De ez az alap.
Ès… az e, nyer....szerencsére egyik sem hoz zavarba így kapásból rávágom, hogy nekem is, ezzel egyidőben elhajolok mert 1 másodpercen belül rám fújja a vodkát....mindig meglepődnek. Persze nincs barátnőm, ahogy nézem szegényt szerintem neki se, de azért megkérdezem mit szól az asszony ahhoz hogy ő más csajok csöcseit nézegeti...azt mondja nem zavarja. Akkor légyszi legközelebb hozd el őt is hátha neki van pénze....Előző Következő