KIS MAGYAR EROTIKA

KIS MAGYAR EROTIKA

Kárpáti Zsuzsa
Kárpáti Zsuzsa
Vendég

Már hazafelé készülődött, amikor meghallotta a telefonja pittyenését. Üzenete érkezett. „Ma este? ;)” Lángba borult az arca. „Várlak!!!” Pötyögte a gyors választ. Izgatottságában majdnem egy kakis emojit nyomott a végére, de még időben kijavította egy pirulós szmájlira. Meg egy szívecskésre, két csókot dobósra, és egy kacsintósra. Mint a tinik – kuncogott, de aztán már kapta is a retiküljét. Rohant, hogy időben hazaérjen, még sok mindent el kell intéznie.

Útközben megállt az egyik italboltnál, beugrott egy üveg száraz pezsgőért. Kis hezitálás után még egyet levett a polcról. Ha már lúd, legyen kövér. Mi kell még? Eper sajnos már nincs, de tegnap a zöldségesnél vett egy zacskó csemegeszőlőt, jobb híján az is megteszi. A sajttálat már reggel megcsinálta, lefóliázva várja a hűtőben, hogy feltálalják.

Hopp, ezen a piroson majdnem áthajtott. Jesszus, jobban kell figyelnie, még az hiányzik, hogy éppen most fusson bele egy rendőrbe.

A bejárati ajtón belépve egyből lerúgta kényelmes trottőr sarkú cipőjét, a szatyrokat a konyhapultra dobta, és mezítláb rohant fel az emeletre. Az unalmas irodai kiskosztümöt menet közben tépte le magáról, majd bevágta a gardrób sarkába. Majd utána elpakol, most sietni kell. Beugrott a zuhany alá. Szívesebben fürdött volna a kádban, a filmekben mindig ott borotválják a lábukat a sztárok, de erre most végképp nincs ideje. Előkotorta a polc mélyéről a karácsonyra kapott luxus fürdőszettet (kicsit már porosak voltak az üvegcsék), gyorsan végigdörzsölte a testét a fürdőszivaccsal, majd kapkodva végigszántott lábain a férje borotvájával. A francba, vérzik. Mindegy, apró a seb, talán nem látszik. Tűnődött egy darabig, megritkítsa-e ott alul a bozótost, de úgy döntött, jelenlegi idegállapotában nem kellene kockáztatni. Még a végén öncsonkítás lenne belőle. Előkapott egy tiszta fürdőlepedőt, abba csavarta magát, míg befejezte a szépítkezést. Egy kis illatos testápoló, némi púder, a hajlatokba a drágábbik parfümje. Már majdnem kész. Smink? Igen, de csak szolidan, elvégre még csak késő délután van, nem bálba megy.A hálószobában már kikészítve várta a leheletfinom selyemharisnya (természetesen harisnyakötővel), valamint a különleges alkalmakra tartogatott borvörös csipkemelltartó és a hozzá illő tanga. Már attól izgalomba jött, ahogy felhúzta a fehérneműt púdertől illatozó testére. Alaposan megnézte magát a tükörben. Alig ismert magára.

Ki ez a szexi istennő, és hol rejtőzött idáig?! Torokhangon felkacagott, és végigsimított még mindig karcsú csípőjén. Hát akkor kezdjük.

Éppen kitöltötte a pezsgőt, mikor percre pontosan a megbeszélt időpontban megszólalt a csengő. Magára kapta az ágy szélén heverő selyemköntöst, lábát a körömcipőbe bújtatta.

Pezsgőspohárral a kezében nyitott ajtót.

Helló! Már vártalak… - búgta sejtelmesen a látogatónak.

Magas, mackótermetű férfi állt a küszöbön. Patyolattiszta munkásoverálja megfeszült széles bicepszén, ahogy megemelte a nehéz szerszámosládát. Úgy tűnt, kissé zavarban van, de azért engedelmesen megindult a nő után a lakásba.

Hol szeretnéd, hol kezdjük? – kérdezte, miközben lopva megtörölte a homlokát. Meleg volt a lakásban.
A nő nem válaszolt, épp a nappaliban álló hifinél matatott valamit. Hamarosan halk, finom dallamok szőtték át a szobát. A férfi letette a ládát, tétován az ablakhoz lépett, hogy behúzza a függönyöket.
Ne! – sikkantotta a nő, majd a férfihoz lépve teljes testével hozzápréselte magát.
Azt akarom, hogy világosban csináljuk. Látni akarom minden mozdulatodat!
A férfi nyelt egy nagyot.
Szóval akkor itt…
A konyhában. Gyere utánam! – Kecsesen ringó léptekkel megindult a férfi előtt. Az megbűvölten követte. A nő a mosogatógép felé mutatott kecses mozdulattal – „Erről lenne szó!” -, majd felült a főzősziget mellett álló bárszékek egyikére, és keresztbevetette hosszú lábait. A férfi alig tudta levenni róla a szemét, de a sürgető intésre nekikészülődött. Az overálja cipzárjához kapta a kezét.
Lassan! – parancsolta mély hangon a nő.
A férfi engedelmeskedett. Lassú, kimért mozdulatokkal derékig tűrte munkásruháját. Az alatta lévő atlétatrikóból kidagadtak kimunkált izmai. A nő felsóhajtott, és nyelve hegyét finoman végigfuttatta fogsorán. Közben a férfi módszeresen elkezdte kipakolni a szerszámokat a ládából, majd minden mozdulatára ügyelve dolgozni kezdett. Tíz perc múlva elégedetten egyenesedett fel.
Ez kész, többé nem fog csöpögni.
A nő felnyögött, majd eksztatikus pillantását a férfi tekintetébe fúrta.
Gyere, most a fürdőszoba jön!
A férfi a mosógéphez lépett. Pár szakértő mozdulat, s már le is emelte a burkolatát.
Mindjárt meglesz a hiba. – fordult a nő felé, aki a hűvös csempének vetve meztelen hátát, lassan lecsúszott a fürdőszoba kövére.
Ez az, beszélj hozzám! Mit fogsz most csinálni?
Hát, először lecsavarom ezeket az anyákat, aztán megnézem a szűrőt, nem az tömődött-e el véletlenül…
A nő nyögdécselni kezdett, és finoman lesiklatta alabástrom vállán melltartójának pántját. A férfinak minden önuralmára szüksége volt, hogy a feladatra koncentráljon.
Fél óra múlva izzadtan törölgette meg a homlokát. A nő bódultan felemelkedett a padlóról.
Egy pezsgőt, mielőtt folytatjuk?
Meg sem várta a választ, töltött mindkettejüknek. A férfi egy hajtásra kiitta, majd elcsigázva a nőre nézett:
És most…?
Az eresz… súgta a fülébe a nő, és hozzáhajolva finoman beleharapott a fülcimpájába.

Én majd a hálószobaablakból nézlek.

Vörösre lakkozott hosszú körmével incselkedve szívecskét karcolt a férfi vállára, majd csípőjét ringatva elindult felfelé a lépcsőn. A fordulóból kacéran hátrapillantott. A férfi megadóan kilépett az ajtón, és a ház mögé került.
A nő az emeletre érve kényelmesen elhelyezkedett a franciaágy selymes takaróján. Feje alá díszpárnát gyűrt, hogy jobban lássa az ablakban feltűnő férfi alakját, aki most lassú, ritmikus mozdulatokkal elkezdte kipucolni az ereszcsatornát. A nő megbűvölten nézte. Fél könyékre emelkedett, lélegzete felgyorsult, zihálni kezdett. Mire a férfi végzett, és visszaért a házba, a nő ott feküdt ernyedten, pórusaiból áradt a szex meleg pézsmaillata. A férfi szinte felfalta a szemével, miközben egy konyhai papírtörlővel törölgette összepiszkolódott kezét.
Ha gondolod, a kerti csapot is…

Ne. – susogta a nő elhalón. – Ma már ne, nem bírom tovább, kész vagyok. És a gyerekek is mindjárt hazaérnek.
Összeüssek nekik valamit vacsorára? – mormolta a férfi, miközben ruhájából kibújva a felesége mellé csusszant, és belecsókolt a nyakába. Kéjes sikkantás volt a válasz.
Majd utána! Most téged akarlak! – azzal magára rántotta férjét.

. . .

Lassan öltözködtek. A csipkés fehérnemű, a selyemköntös és a munkásruha már a szennyestartóban. Az asszony immár kényelmes pamutruhában tett-vett a hálóban, ellenőrizte, nem maradt-e árulkodó nyom utánuk.
A férfi melegítőalsóban ült az ágy szélén. Tétován nézett körbe.
Nem láttad a papucsomat?
A kutya játszott vele reggel, a kanapé alatt lesz.
Csendben egymásra mosolyogtak.
Jövő héten…? – kérdezte kacéran a nő. – A gardróbban kiégett az izzó, és a garázsajtóval is kellene már valamit kezdeni…
Férje gyengéd mozdulattal végigsimított az arcán.
Alig várom. Tudod, a rosseb se gondolta volna, de tényleg bejön ez a szerepjáték.Előző Következő