Mérlegen a szerelem

Mérlegen a szerelem

Én nem is tudom, hogy ezt most hol kezdjem... Ledöbbentem.

Sanyii.hu
Sanyii.hu
Csak Röviden

Én nem is tudom, hogy ezt most hol kezdjem...

Ledöbbentem.

Korunk férfija, a sikeres üzletember gyönyörű családjával ebédelni készül. Karján egy kisebb afrikai állam éves költségvetésébe kerülő óra villan, arcán a mindent is tudás ráncai. Színpatikus srác ő. Gyakorlatilag maga a siker árad belőle.

Aztán el kezd beszélni és minden összedől amit az ember gondolna róla.

Azt mondja a kapcsolatainkban mi férfiak olyan egyszerűek vagyunk mint a faék. Ha egy nő a terhesség alatt felszed pár kilót és "Döngő léptekkel" közelít 78 kilósan a háló felé akkor ott vége a házasságnak. Apa bekarmolja még a béke kedvéért a Camagrát, néz egy kis pornót, de a szexualitás az oda van. A sok kiló megöli a vágyat aztán akkor még az elképesztően ronda bőrről még nem is beszéltünk.

Mindez történik egy olyan férfivel aki egyébként okos, kedves és szerethető. Mert a nőnek ennyi pont elég. Mert hát a nő az meg tudja ezeket kívánni akkor is ha a pasijával lámpa alatt szaladni kell olyan ronda. Ha a fenti tulajdonságokkal rendelkezik a pasi akkor annak igenis jár egy feszes seggű, csálé csöcsű menyecske, mert az nem járja, hogy egy anyának csíkjai legyenek, ne adj isten narancs bőre. Ezt így letolja még ebéd előtt mert 10 perce van...

Hát azt a kurva.

Szerintem ennél még a csillós egysejtű is bonyolultabban választana párt ha nem osztódással szaporodna, bár lehet, hogy ez az evolúció megoldása a csíkos hasra.

Azt hiszem ezzel a monológgal ez az ember egyszerre vágta haza az igényesen választó nők százezreit és a becsületes normális férfiak millióit, akik értik miről szól egy házasság, egy gyerek vagy akár csak az élet. Akik értékelik a társukat és őszintén megmondom hatvanas IQ felett tehát az emberek döntő többségénél, ezerszer fontosabb dolgok vannak a külsőnél. Még a szexben is. A vágy az érintés boldogsága messze- messze túlmutat kilókon meg narancsbőrön.

Arról nem is beszélve, hogy mi van azzal a 30-40 százaléknyi pasi ismerősömmel akinek eleve a teltebb nők jönnek be? Ők a sovány nőkhöz szedjenek Camagrát? Pult alól szerezzenek be ducipornót vagy mi legyen?

És hát a nő aki meri elvárni, hogy egy férfi adjon magára, ugyan miért nem elégszik meg az intellektus és jellem keverékével, miért hajszolja az orgazmust és egyáltalán miért várja el egy pasitól, hogy kinézzen valahogy?

Hát milyen nő az ilyen?

Sok kérdést felvet ez a bagolyköpet amit elénk vetett ez az ember. Többek között azt, hogy így egyetlen videóval, hogy lehet az amúgy is túlfrusztrált agyon hajszolt nőkbe még egy kicsit beleverni az ideget?

Borzasztóan romboló ez az üzenet. Ha nem úgy gondolkodom ahogy ő, nem lesz olyan párom aki arc ügyileg speciel nekem nem jön be, de valóban feszes és maga a plasztikai sebészeti bemutatóterem. Nem leszek boldog, sőt a párom se lesz boldog ha belenéz a tükörbe, már ha nem 58 kiló...

Mert ugye ez a vékony fiú korábban undorodott magától amikor tükörbe nézett.

Csak szólni szeretnék neki, mi meg most undorodunk tőled barátom, mind akik csak látunk...Előző Következő