Néhány random dolog, amit egy sorozatgyilkosnak tudnia kell rólam!

Néhány random dolog, amit egy sorozatgyilkosnak tudnia kell rólam!

Tudom, ki vagy. Ismerlek jól, pedig sosem találkoztunk. Rengeteg mindent tudok rólad. Miért vágsz ilyen rémült arcot? Te akartad, hogy mások is tudják rólad mindezt.

Kárpáti Zsuzsa
Kárpáti Zsuzsa
Vendég

Tudom, ki vagy.
Ismerlek jól, pedig sosem találkoztunk.
Rengeteg mindent tudok rólad.
Miért vágsz ilyen rémült arcot? Te akartad, hogy mások is tudják rólad mindezt.

Tudom, hogy hívnak, merrefelé laksz, melyik suliba jársz. Tudom, hogy sportolsz, tudom, melyik napokon és melyik edzőtermet látogatod. Tudom, hogy néz ki a régi gyerekszobád, a koleszod, a nyaralótok – minden helyiség, ahol valaha laktál, laksz. Ismerlek. Láttalak az ágyadban fekve, fogmosás közben, a kedvenc nyuszis pizsamádban és sokat sejtető fürdőköntösben is.
Tudom, ki az aktuális Örök Barátnőd, és név szerint ismerem szinte az összes haverodat. Tudom, kikkel jártál, és azt is, most éppen kit szédítesz. Tudom, hétvégéken kivel és hol bulizol, még nyomoznom sem kell, mindig készségesen bejelölöd a helyszíneket és a számomra ismeretlen arcokat a bejegyzéseidben. Tudom, melyik a kedvenc koktélod, és a barátnőiddel éppen melyik kávézót favorizáljátok. Tudom, milyen zenét hallgatsz, ki a kedvenc íród, mit néztél meg legutóbb a moziban. Tudom, melyik a kedvenc bandád, hogy mindig elmész, ha valahol a közelben koncerteznek. Talán a következőre én is elmegyek. Kiszúrnálak a töm

egben, véletlenül neked ütköznék, te leöntenél sörrel, és nevetve bocsánatot kérnénk egymástól. Te csak egy ismeretlen férfit látnál, és fogalmad sem lenne róla, hogy TE viszont egyáltalán nem vagy ismeretlen a számomra. Vicces lenne, nem?
Tudom, mikor van a szülinapod, és hogy legutóbb mit kaptál karácsonyra: a szüleidtől egy új telefont, a pasidtól egy vékony kis ezüstláncot, szívecske medállal. Az új telefonoddal csináltad a képet, amin a nyakláncoddal dicsekszel, de én nem az ékszert nézem, hanem a hamvas bőrödet, a hetyke melleidet, ahogy a mélyen kivágott ruhában pózolsz. Gyakran végigpörgetem a többi képedet is: nyaralás a tengerparton, medencés buli az egyik menő haverodnál, pózolás otthon a fürdőszobai tükör előtt… Ismerem fiatal tested minden porcikáját. Te mutattad meg nekem, nekünk, mindenkinek. Nézem a fotóidat, és mosolygok a kis trükkjeiden: csípőből elfordulsz, hogy karcsúbbnak látszódjon a derekad, kitolod a popsid, hogy kerekebbnek tűnjön, a vállaid hátrafeszíted, fejed félrebillented, beletúrsz a hajadba... Kacérkodsz velem. Higgy nekem, semmi szükség ezekre az apró csalásokra! Szép vagy. Tetszel nekem.
Múltkor megosztottad a twitteren, melyik a kedvenc parfümöd. Még aznap vettem magamnak egy üvegcsével. Időről időre a levegőbe permetezek belőle egy cseppet, és rád gondolok. Miközben magányos estéimen magamhoz nyúlok, a kékesen villódzó képernyőről te mosolyogsz rám, ahogy csücsörítve előredőlsz, hogy a kamera meg tudja mutatni a melleid közti árkot. Mintha felém hajolnál. Mintha engem akarnál.

Mondj egy jó okot, miért ne kapjalak el, ha egyszer úgy döntenék, hogy kellesz nekem.Előző Következő