Olvasom milyen csuda dolgok történnek veletek

Olvasom milyen csuda dolgok történnek veletek

ott a Nagy Városban kicsit ugyan irigy vagyok de a mi életünk sem unalmas, Íme egy átlagos vasárnap délelőtt:

Sanyii.hu
Sanyii.hu
Hétköznapok

6-00: Éktelen kutya ugatás, rövid utcában lakom így ez maximum 400 nem fajta tiszta kutya együttes nyüszítése csupán.Először kóbor macskára tippelek de aztán a hangos fityma csattogás ráébreszt, Kancsal Jancsi éppen most hugyozza telibe a méregdrága tujámat.Ez a meglehetősen értékes tagja közösségünknek nem okos, apukája kiskorában mondta neki ha végzett rázza meg, ezt azt hiszem egy kicsit félreértelmezte mert addig rázza amíg kemény lesz aztán újra puha. Egyébként meglehetősen jóképű legény, állítólag a pletyka szerint egy National Geographic által szervezett kaméleon szépségversenyen közönség díjas lett.
6-30 Kimegyek az újságért ha mákom van megtalálom ha nincs akkor a Polgármestert találom meg egy szál gatyában hulla részegen.
7-00 Elmegyek a kisboltba mert van ugye a kisbolt meg a nagy....Miközben a fellelhető 5 fajta felvágottból kreatívan kiválasztom a reggelimet ami nem úgy dől el, hogy mit szeretek hanem megpróbálom kitalálni melyik nem fog elmászni a tányérról.Meghallgatom a hátam mögött álló öregasszonyoktól, hogy mit csináltam előző este és, hogy a Julcsi 20 ezressel fizetett a gázpalackért pedig nem is dolgozik az ura.
7-30 Ahol élek a KSH szerint 10 százalék alatt van a Roma lakosság aránya a teljes lakosságra tekintve, szerintem itt az van, hogy ezek az emberek még a Statisztikai hivatal elől is elrejtett erőforrások.
8-00 Megállapítom, hogy ez a vidék maximum Petőfinek volt szép.
8-20 A szomszéd Pista bácsi hatalmas kurva anyázások közepette megkapja a reggelijét. Már a lányával él együtt mert állítólag 30 év házasság után elváltak mikor az asszony lekvárnak befőzte a pálinkának félretett szilvát.
9-00 Megjelenik a hét fénypontját jelentő Family Frost-os autó, a hívek az oltárhoz járulnak.Előző Következő