Piszkos tánc

Piszkos tánc

Eleinte még próbálkoztak velem, hogy a tánc nem egy bonyolult dolog...

Sanyii.hu
Sanyii.hu
Humor

A múltkor egy érzékenyebb pillanatomban megnéztem a Dirty Dancing zárójelenetét. Nem mintha tudnék táncolni vagy ilyesmi, hiszen ezzel még tényleg egyetlen párom se vádolt meg soha, csak úgy nosztalgiából. Emlékezve az ifjúságra és felidézve a pillanatot, amikor a film hőse kijelenti, hogy az ő kedvesét senki sem ültetheti a sarokba.

Tök érdekes, hogy az én esetemben ezt úgy konkrétan mindenki leszarta.

Eleinte még próbálkoztak velem, hogy a tánc nem egy bonyolult dolog, csak jobbra meg balra kell ritmusra tipegni, közben olykor úgy tenni a kezemmel, mintha vadkörtét lopnék a szomszéd kertjéből az árammal átitatott kerítés fölött, de aztán néhány szám és a teljes kudarc után már oda ültem, ahová csak akartam. Szóval nézem a filmet és a táncot, és a fasz tudja miért, de elkezdtem sírni, mint valami gyerek, aki nem kapta meg a felfújhatós dömpert a Tescóban. Rázkódott a vállam, taknyom csüngött az államon és patak könny zúdult a szememből. Valahol éreztem, hogy 41 éves pasiként ez szokatlan és ez egyáltalán nem menő, de tehetetlen voltam. Kiszakadt belőlem minden keserűsége, ennek az elbaszott életnek.

Csak ültem és váram, hogy vége legyen. Furcsa megtapasztalás volt.
Életemben eddig csak a szüleim sírjánál és a fiam születésekor sírtam. Gyengének éreztem magam, elesettnek és csak és kizárólag arra tudtam gondolni: " De jó, hogy ezt senki sem látja".

Végül percek múltán kicsit megnyugodtam, nem is értettem, hogy mi történt. Hogy volt képes rám szakadni ilyen mértékben a magány? Gondoltam írok gyorsan valami vicceset, valami igazán macsósat, végül nem tettem, csak felhívtam a fiamat és a gondokat félretéve figyeltem rá. A végén már kacagtam a mondandójának, 180 fokos fordulatot vett kedvem, úgy nevettem vele, ahogy már régen, tisztán és őszintén. Mintha azok a könnyek elmosták volna a bajokat és a helyükbe kaptam volna valami nagyszerű ajándékot!

Csak egy bajom van ezzel az egésszel, azóta a nap óta ha belépek, meleg pornót reklámoz nekem a Facebook...

...

Ha tetszett a tartalom, javaslom, hogy nézz körül a főoldalon. A statisztikákból úgy tűnik, hogy a hírdetések logikája miatt csak a bejegyzések egy része jut el egy-egy olvasóhoz, így bizonyosan találsz még olvasatlan tartalmakat! Jó szórakozást kívánok!

Ja, igen! Ne felejtkezz el feliratkozni a hírlevélre az különleges tartalmakért! (jobb fent, zöld gomb)

Sanyii

fotó: Alexas_Fotos képe a Pixabay -en. Előző Következő