Prioritás

Prioritás

Rengeteget költöttem erre a teljesen felesleges hiábavalóságra...

Sanyii.hu
Sanyii.hu
Humor Hétköznapok

hirdetés

Régebben a márkák bűvöletében éltem. Csak olasz tervezők, közepesen méregdrága ruháit hordtam. Rengeteget költöttem erre a teljesen felesleges hiábavalóságra.
Aztán megszületett Milán és más lett a prioritása az életnek. Nem kellett már három betűs német autó, aminek csomagtartóba csukható a teteje, helyette lett jó kis kombi, amibe belefért a babakocsi, és aminek kikacsolható az anyós ülésen a légzsákja. A ruha kérdés is másodlagos lett.
Mostanában meg egyáltalán nem is érdekel, viszont lehet, hogy átestem a másik oldalra. Elvittem Milut pasis napra. Az első meglepetés az óriáskeréknél ért, a kislány nem vette el a pénzt, hanem kacsintott és adott két olyan jegyet, amire nulla forint volt írva. Ugyanez a Mátyás templomnál. És a végén az étteremben feléről szólt a számla, mint amennyit én számoltam. Mondtam is a gyereknek: – Látod kisfiam, milyen sokan szeretnek minket? Nem mondják, de tuti felismernek minket. Biztos olvassák, amit írok...

Sajnos a gyereket őszintének neveltük, úgyhogy egy darabig nem szólt semmit, de aztán kibukott belőle:
– Lófaszt szeretnek apa... Hajléktalannak néznek minket, a ruhád miatt...

...

Amennyiben lehetőséged van rá, támogasd a munkámat a Patreon oldalamon, vagy vásárolj támogató bögrét! Kattints IDE!hirdetés

Ha tetszett a tartalom, javaslom, hogy nézz körül a főoldalon. A statisztikákból úgy tűnik, hogy a hírdetések logikája miatt csak a bejegyzések egy része jut el egy-egy olvasóhoz, így bizonyosan találsz még olvasatlan tartalmakat! Jó szórakozást kívánok!
Ja, igen! Ne felejtkezz el feliratkozni a hírlevélre az különleges tartalmakért! (jobb fent, zöld gomb)
Sanyii

fotó: Olya Adamovich képe a Pixabay -en. Előző Következő