Romantikus filmek férfiszemmel

Romantikus filmek férfiszemmel

Azt hiszem annak a ténynek, hogy a férfiak nagy többsége nem szereti a romantikus filmeket, az egyik oka az, hogy ami a filmeken működik, az a valóságban igen ritkán.

Sanyii.hu
Sanyii.hu
Humor Hétköznapok

hirdetés

Azt hiszem annak a ténynek, hogy a férfiak nagy többsége nem szereti a romantikus filmeket, az egyik oka az, hogy ami a filmeken működik, az a valóságban igen ritkán.

Vegyük példának a Tarzant, van egy indákon lobogó, beszélni csak éppen tudó faszi, aki a majmokkal él, egy szál ágyékkötőben rohangál a dzsuvás fákon. Néha megdöngeti a mellét, ordít, mint a fába szorult féreg, és nemhogy a fanszőrzete nincsen trimmelve, de még egy hónalj stiftet se látott sose. Erre Jane, aki tisztázatlan körülmények között be tudott oda menni, ahonnan a dzsungel ura nem talált ki, egyből belezúg.
Hát erre kérem, nem lehet alapozni, én tinédzser koromban úgy izzadtam, hogy minden védekezés hatástalan volt, anyám a végén azt találta ki, hogy vigyek magammal az iskolába minden nap egy darab pálpusztai sajtot, oszt mondjam azt, hogy az a büdös, nem a lábam… Pedig nekem ellenőrzött körülmények között, fürödnöm kellett minden nap...

Én egyébként sokféle szempontból különösen hátrányos helyzetű vagyok amúgy is, mivel a Tarzan filmeken kívül, nálunk az otthon megtalálható romantikus filmek mindegyike úgy kezdődött, hogy Hans állt a traktor mellett, pödörgette a bajuszát, arra jött Matild, akinek olyan dudái voltak, hogy el tudott benne rejteni hét korsó sört, aztán öt perc múlva kamatyoltak egy szalmabálán.
Azt kell mondjam, őszintén azt gondoltam, hogy ha nem szerzek be egy traktort, akkor soha a büdös életben nem fogok ordítva „spritzen, spritzen, ah-ah-ah” felkiáltásokkal és lényegében a homloküregemből kitüremkedő szemekkel ráélvezni senkire... Az traktorok iránti olthatatlan vágyam amúgy megmaradt, de felnőtt életemben sem volt egyetlen alkalmam sem copfos szüzeket molesztálni a búzaföldeken, valójában úgy gondolom, hogy ez a traktorosok életében egy viszonylag ritka eseménysor, ami valamiért a Bajor filmkészítők fantáziájában, egy igen gyakran felmerülő motívummá fejlődte ki magát.

...

Amennyiben lehetőséged van rá, támogasd a munkámat a Patreon oldalamon, vagy vásárolj támogató bögrét! Kattints IDE!hirdetés

Ha tetszett a tartalom, javaslom, hogy nézz körül a főoldalon. A statisztikákból úgy tűnik, hogy a hírdetések logikája miatt csak a bejegyzések egy része jut el egy-egy olvasóhoz, így bizonyosan találsz még olvasatlan tartalmakat! Jó szórakozást kívánok!
Ja, igen! Ne felejtkezz el feliratkozni a hírlevélre az különleges tartalmakért! (jobb fent, zöld gomb)
Sanyii

fotó: Susan Cipriano képe a Pixabay -en. Előző Következő