Sanyii a mentális tajgetosz

Pista és Pali

A szék Mácsai Pálra vár, ahogy a közönség is.

Elolvasom
Szerelem
- Kárpáti Zsuzsa
Csak egy pillanat volt, alig egy másodperc. Mire elég egy pillanat? Minden nap hozunk döntéseket ily…
Anya szórakozni megy
- Kárpáti Zsuzsa
Feladtam. Zokogok. Itt állok egy nagy halom ruha előtt, és el fogok késni, mert fogalmam sincs, mibe…
Szerecc???
- Kárpáti Zsuzsa
Nagy divat ilyenkor élményt, például wellness-hétvégét ajándékozni. Pezsgőfürdő, koktélozás, szobaszerviz… Hm. Na ez az, amire huszonévesen nem volt pénzünk, harmincasként nem volt kire hagyni a gyereket, most meg nincs, aki addig ellássa az állatainkat.
Tanárverők
- Kárpáti Zsuzsa
Tóth Ágostonné, született Horgos Ágota ott állt az osztállyal szemben, és próbálta leplezni végső kétségbeesését.
Macho-macho
- Kárpáti Zsuzsa
Szelíd óriás ő, én meg mint egy kutya ülve. Csaknem 30 centivel magasabb nálam, szóval indokolatlanul sokat látom a mellkasát, ellenben ha a szemébe akarok nézni, belefájdul a nyakam. Ha ordibálni akarok vele, előtte meg kell kérnem, hogy üljön le.
Mikor vegyünk háziállatot a gyereknek?
- Kárpáti Zsuzsa
Ha jól csináljuk, csemeténk úgy gondolja majd, hogy elismerjük kitartását, és még jobban fog minket szeretni. Nyilván, mert még nem tudja, mi következik ezután.
Celeb mese
- Kárpáti Zsuzsa
- Istenem, ezek a combok! Gondolnád róla, hogy ő is ’68-as, mint te? – üvölt ki a konyhába a tévét bámuló százhúsz kilós Guszti bácsi.
Álom-Apu
- Kárpáti Zsuzsa
Csak ez a szakrajz ne lenne, már két órája kínlódok vele! Utálom. Én a fát szeretem: végigsimítani a deszkát, eltervezni a csapolások, bemarások helyét… már a nyers fában is látom a bútort, amit készíteni fogok belőle. Pista bá, a gyakorlati oktató azt mondja, van érzékem a szakmához. Biztat, hogy ne adjam fel.
Tudom, ki vagy. Ismerlek jól, pedig sosem találkoztunk. Rengeteg mindent tudok rólad. Miért vágsz ilyen rémült arcot? Te akartad, hogy mások is tudják rólad mindezt.
KIS MAGYAR EROTIKA
- Kárpáti Zsuzsa

Már hazafelé készülődött, amikor meghallotta a telefonja pittyenését. Üzenete érkezett. „Ma este? ;)” Lángba borult az arca. „Várlak!!!” Pötyögte a gy...