Sanyii a mentális tajgetosz

4+1 random Sztori
- Sanyii.hu
Bementem reggel az étterembe és eszembe jutott egy rövid szösszenet ami ott történt, aztán arra gondoltam az ilyen rövid kis anekdotákat egybe szedem és leírom...
Olga néni - 6.rész
- Sanyii.hu
Nem mondtam neki meg az igazat, de nem is hazudtam, Olga néninek tényleg hiányzott foga, tényleg nem tudott takarítani, rendetlenség is volt, de nem tudtam meddig mehetek én el ebben a hirtelen rám zuhanó nagy őszinteségemben.
Olga néni - 5.rész
- Sanyii.hu
Csőre rántott gépfegyverrel rontott a jászolhoz, felkészülve bármilyen ádáz harcra, ha kell életét adva a nagy orosz hazának és vezérének, akár egy szuronnyal megvédeni a haza becsületét. De csak egy búbánatos tehenet talált, meg egy férfit, aki...
Olga néni - 4.rész
- Sanyii.hu
Akkoriban mindig azt válaszoltam, hogy kell nekem a pénz, terveim vannak, venni szeretnék majd egy Trabantot, beutazni vele a világot és családi hagyományok szerint Jugoszlávián keresztül eljutni Isztambulba, ahonnan lehet hozni irha kabátot, meg aranyat. Azt nem mondhattam meg, hogy Olga néni rühes tehene eszi az életemet...
Olga néni - 3.rész
- Sanyii.hu
Az volt a baj, hogy egy kortársam volt a boltos lány, a többiek hetykebajszú Rozinak csúfolták, mert velem ellentétben ő apátlan és anyátlan volt, tehát megtehették. Egyébként nem volt ő csúnya, csak nem volt egy anyukája aki tanította volna a női praktikákra.
Anya szórakozni megy
- Kárpáti Zsuzsa
Feladtam. Zokogok. Itt állok egy nagy halom ruha előtt, és el fogok késni, mert fogalmam sincs, miben menjek! Miért nem segít nekem senki?! Arra kapom fel a fejem, hogy nyílik a gyerekszoba ajtaja. Kamaszom bukkan fel, rendkívül morcosan, egyik kezében tankönyv, másikban óriási bögre kávé.
Szerecc???
- Kárpáti Zsuzsa
Nagy divat ilyenkor élményt, például wellness-hétvégét ajándékozni. Pezsgőfürdő, koktélozás, szobaszerviz… Hm. Na ez az, amire huszonévesen nem volt pénzünk, harmincasként nem volt kire hagyni a gyereket, most meg nincs, aki addig ellássa az állatainkat.
Pogácsa
- Sanyii.hu
Hajnal fél három. Benzinkút. Mindenki kómás, csak egy idős hölgy van elemében.
Utolsó mondatok
- Kárpáti Zsuzsa
A legtöbb férfi igencsak veszélyes életet él. Számtalanszor előfordul, hogy testi épségüket kockáztatják, sőt az életükkel játszanak, és még csak nem is tudnak róla!
Szerepjáték
- Sanyii.hu
"Amíg meg nem állítja zsíros szívem egy kósza rög, arcom érted ragyog, mint jó parasztra a csillag tök"
Egy őszinte szalagavatós beszéd
- Kárpáti Zsuzsa
(elhangzott Fiktíviában, egy bevallottan tudatmódosító szerekkel élő iskolaigazgató szájából)